achtergrondplaatje

ORGANISATIE

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/public/sites/www.kunstinamersfoort.nl/includes/menu.inc).

Het bestuur van Kunst in Amersfoort bestaat uit drie bevlogen kunst- en cultuurliefhebbers. 

 

Herman Dummer (1963) – voorzitter

Geboren en getogen Amersfoorter, verbinder en ondernemer. Creatief directeur in zijn eigen bedrijf Events in Business, waarmee hij vanuit Amsterdam, Hilversum en Amersfoort (inter)nationale bedrijfsevenementen organiseert. In Utrecht richtte hij poppodium EKKO op en met de kennis en ervaring die hij daar opdeed stond hij aan de wieg van poppodium De Kelder (nu Fluor). Kunst en kunstenaars zijn voor Herman waardevolle inspiratiebronnen. 

 

Peter van de Wolfshaar (1958) – penningmeester

Sedert 1980 werkzaam bij tal van ondernemingen op het snijvlak van ondernemen en subsidies, van klein tot heel groot. Om deze verder te brengen in hun volgende stap.  Altijd om vanuit financieel / administratief en verantwoordingsperspectief zorgen voor een gezonde basis en tegelijkertijd voor innovatief ondernemen en ze de kansen te laten zien. Momenteel is Peter van de Wolfshaar controller bij ProBiblio en penningmeester bij drie culturele stichtingen.